Fin lidmaatschap

Het Kossen Leijenfonds verklaart te voldoen aan de Fin-normen Goed Bestuur en heeft daartoe de Jaarlijkse Verklaring Naleving Fin-normen Goed Bestuur ingediend, welke periodiek getoetst wordt.

Doet en Ontmoet in De Geist

Elke dinsdagmiddag, tussen 13.30 uur en 16.00 uur kunt u terecht bij de bijeenkomsten Doet & Ontmoet van Wonen Plus Welzijn in De Geist. Vrij toegankelijk, voor iedereen, van alle leeftijden. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u een gezellige middag hebben. Er is genoeg te doen: diverse gezelschapsspellen, kaarten, creatief bezig zijn, alleen een praatje …

Rabobank Clubkas Campagne

Hartelijk bedankt voor het uitbrengen van uw stem op het Kossen-Leijenfonds! De Rabobank Clubkas Campagne heeft €193,62 opgeleverd! Dit bedrag wordt door het fonds verdubbeld en besteed aan een goed doel in Sint Pancras.

Het Zoldertheater bestaat 20 jaar.

Het Zoldertheater bestaat 20 jaar!  De jubileumvoorstelling Boevenstreken werd op 10 en 11 april in dorpshuis De Geist gepeeld voor de leerlingen van groep 1 t/m 4 van de drie basisscholen. Deze gratis voorstelling is mede mogelijk gemaakt door het Kossen-Leijenfonds.  

Humanitas kindervakantieweken

Niet ieder kind kan op vakantie, financiële problemen kunnen spelbreker zijn. Ieder jaar organiseert Humanitas voor deze kinderen een vakantieweek tijdens de zomervakantie. Voor alle kinderen geldt dat ze op verschillende plekken in Nederland een avontuurlijke vakantie krijgen samen met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Voor elke leeftijdscategorie organiseren de begeleiders (allemaal geschoolde vrijwilligers) eigen activiteiten. Denk aan spelletjes, knutselen, …