Jubileumfeest 26 oktober a.s.

In 2022 bestaat het Kossen-Leijen Fonds 60 jaar!

Sinds haar oprichting heeft het Kossen-Leijen Fonds als doel om inwoners van Sint Pancras financieel te helpen als dit nodig is. Naast particulieren kunnen ook stichtingen en verenigingen, organisaties en instellingen met een welzijnskenmerk een beroep doen op het fonds.
Kossen-Leijen Fonds 60 jaar, een jubileum om zeker bij stil te staan. Immers ook in deze onzekere tijden hebben waarschijnlijk – een toenemend aantal – inwoners van Sint Pancras behoefte aan financiĆ«le steun.

Op 26 oktober 2022 vieren we dit jubileum door, in samenwerking met de Zonnebloem en de Diaconie van de Protestantse Gemeente te Sint Pancras, een grote groep ouderen uit ons dorp een jubileumfeest aan te bieden. Dit wordt ondersteund met muziek van de Pancrasser muzikanten Willem van Doorn en Jan Steltenpool en de Jan Rovers Jazzband. Het feest begint om 10.30 uur en eindigt om 14.30 uur. De ouderen uit Sint Pancras krijgen een persoonlijke uitnodiging voor dit jubileumfeest.

Daarnaast schenkt het Kossen-Leijen Fonds de inwoners van Sint Pancras een fraaie zitbank nabij de Twuyvermolen – onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de betrokken instanties – om in alle rust te kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Stichting Kossen-Leijen Fonds zal zich ook de komende jaren blijven inzetten om haar doelstelling waar te maken. Om deze ambitie te verwezenlijken staat het Fonds open om nieuwe donaties te ontvangen.

Wilt u op de hoogte blijven, houdt deze website of onze Facebookpagina in de gaten.